Activiteiten

Meer dan alleen tractorpulling

Het Made's Powerweekend, is een evenement voor jong en oud. Op het wedstrijdterrein, is naast de compleetste tractorpullingwedstrijd, nog veel meer te zien en te beleven. Het barst van de activiteiten, naast de XXL Tractor Pulling wedstrijd. Er een bungee trampoline... maar er is meer, véél meer...Er zijn diverse optredens bij de Pulling Party's, kermisattracties & kinderactiviteiten.

Op beide wedstrijddagen zijn er volop kinderactiviteiten op het terrein aanwezig, zodat de ouders rustig van de wedstrijd kunnen genieten. Er staan diverse activiteiten opgesteld, zoals bijvoorbeeld een luchtkussen, een draaimolen en kunnen de kinderen mooie kleurplaten kleuren en geschminkt worden. Voor zaterdag staat er een heuse kleurwedstrijd op het programma.
Naast de drie wedstrijdbanen, is er nog één kleinere baan. Van deze baan maakt de Nederlandse Micro Pulling organisatie gebruik.
Op het wedstrijdterrein vindt u ook diverse marktkramen. Hier zijn o.a. mooie miniaturen van tractoren te koop. Gezellige kraampjes waar u zeer leuke spullen kunt vinden.