Powerweekend is voor alle leeftijden

Op alle wedstrijddagen zijn er volop kinderactiviteiten op het terrein aanwezig. Deze vinden onder begeleiding plaats in een afgesloten ruimte. Ouders kunnen dus rustig van de wedstrijd genieten. Er staan diverse activiteiten opgesteld, zoals bijvoorbeeld een luchtkussen, verschillende spellen en de kinderen kunnen mooie kleurplaten kleuren en geschminkt worden. Voor zaterdag staat er zelfs een heuse kleurwedstrijd op het programma.

Het Made’s Powerweekend wordt dit jaar nog leuker voor de kinderen.

Met de introductie van de “DROPZONE” kunnen ze hun energie zeker kwijt en hebben de ouders ook de mogelijkheid om tegelijkertijd zorgeloos van de wedstrijd en de entourage te genieten.
Dit jaar wordt de grote tent wederom omgetoverd tot de “Dropzone”. Jumpservice Made zorgt voor maar liefst 15 verschillende springkussen te liggen. Onder andere: 3 verschillende stormbanen, de springberg van 81m2, de gele gigant van 64m2, de tumblingbaan van 15 meter lang, een happende draak van 10 meter, een klimtoren van 6 meter hoog en een rodeostier.

Onder het toezient oog van de mensen van Jumpservice Made, kunnen hier “alle remmen los”. Terwijl de kinderen zich lekker uitleven hebben de ouders dan de mogelijkheid om de wedstrijd ontspannen te bekijken.

Speciaal voor de keintjes tot 7 jaar is er een rustige hoek ingericht waar deze kinderen kunnen klimmen, glijden en springen met hun ouders. Daarnaast zijn er 2 schminksters aanwezig die de kinderen kunnen omtoveren in hun favoriete held of dier.
Als kids-entertainment zal in de middag op het podium een Fun-workout worden verzorgd door Entertrainment Factory.

In de tent is bij de “Dropzone” staat de begeleiding en de ranja klaar. De toegang tot de “Dropzone” zelf is gratis, De entree voor het Made’s Powerweekend is voor kinderen tot en met 9 jaar overigens ook gratis. Jeugd van 10 tot en met 18 jaar mogen voor het halve tarief naar binnen.