Powerweekend 2020 gecanceld.

Vanavond heeft de Nederlandse regering bekend gemaakt dat alle evenementen tot 1 september 2020 in Nederland niet doorgaan. Dit om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Dit betekent dat het Made’s Powerweekend helaas niet doorgaat.

Dit is erg jammer voor zowel jullie als voor ons, echter de gezondheid van onze bezoekers, deelnemers, functionarissen, artiesten, leveranciers en crew zijn het belangrijkst.

Omdat deze situatie niet geheel als een verassing komt hebben wij ons hierop voorbereid. 

Gezien de omvang van het evenement en het Europese karakter zien wij helaas geen mogelijkheden om later in het jaar het Made’s Powerweekend te organiseren zoals jullie van ons gewend zijn.

Onze geregistreerde ticketkopers hebben een mail ontvangen waarin 2 opties worden uitgelegd.

  • Kom volgend jaar terug; Behoud je ticket voor het Made’s Powerweekend 2021 dat gepland staat voor 18, 19 en 20 juni 2021.
  • Je kunt niet volgend jaar; We bieden de mogelijkheid om een refund aan te vragen voor 13 mei.

Mocht je geen mail hebben ontvangen, check dan je spambox. Mocht je hier geen mail vinden dan is de kans groot dat iemand anders jouw ticket heeft gekocht. Weet je zeker dat je zelf je ticket hebt gekocht maar heb je geen mail ontvangen, mail dan naar info@powerweekend.nl.  

Inschrijvingen voor deelnemers worden automatisch doorgeschoven naar de editie van het Made’s Powerweekend in 2021.

Stay Safe!


Update 22-4-2020

We kregen vragen van personen die volgend jaar een ander ticket nodig zouden hebben omdat ze dan 18 jaar zijn. 

Het is mogelijk om je tickets te upgraden in de Ticket Exchange, deze vind je hier: Ticket Exchange

De Ticket Exchange is beschikbaar tot 13 mei 2020 en gaat weer open op het moment dat de kaartverkoop start van het Made’s Powerweekend 2021. Je hebt dan dus alsnog de mogelijkheid om je ticket te upgraden.