Powerweekend 2021 gecanceled

Na overleg met de Gemeente Drimmelen en diverse betrokken instanties zijn we samen tot de conclusie gekomen dat een Powerweekend met publiek in juni 2021 niet haalbaar is. Er is feitelijk nog niet duidelijk wat er dan wel en niet mogelijk is. Daarnaast is het ook nog niet bekend wanneer hier duidelijkheid over gegeven kan worden. Als organisatie hebben we hier alle begrip voor, maar dat betekend wel dat voor ons de voorbereidingstijd  te kort wordt om een Powerweekend met de aanwezigheid van publiek nog te realiseren. We zullen er echter alles aan doen om in 2022 weer een fantastische editie van te maken.

Voor wie al een (camping)ticket had voor 2020 en deze heeft doorgezet naar 2021, betekend dit dat er weer dezelfde mogelijkheden geboden worden. U kunt het aankoopbedrag terug krijgen, of het ticket wordt geldig voor 2022. Tickets voor de leeftijd onder 18 jaar, kunnen ook weer omgezet worden naar 18+. Alle tickethouders zullen hier per e-mail over geïnformeerd worden.

Geen publiek betekend echter nog niet, geen Powerweekend. In samenwerking met de gemeente zijn we de mogelijkheden aan het onderzoeken voor een editie zonder publiek en met een livestream. Enigszins vergelijkbaar met de Test and Tune dagen van vorig jaar. Het doel is om dan zoveel mogelijk klassen die die in competitieverband aan tractorpulling doen een plaats te geven op het Powerweekend. Of dit mogelijk is en voor hoeveel klassen en deelnemers er plaats zal zijn, is afhankelijk van de mogelijkheden op dat moment.