Let OP

De organisatie van het Made’s Powerweekend doet er alles aan om jullie aankomende weekend een geweldig weekend te bezorgen. Echter hebben wij niet alles in de hand, hierbij de informatie om jullie heenreis zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Tijdens het Made’s Powerweekend voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit op de A59, waardoor deze volledig afgesloten is van knooppunt Zonzeel richting knooppunt Hooipolder.

Als je vanuit de richting Rotterdam komt is het advies om om te rijden via de A15 richting Gorinchem, A27 richting Breda en dan de A59 richting Made.

Vanuit de richting van Antwerpen is het advies om om te rijden via de A58 Richting Tilburg, A27 richting Gorinchem en dan de A59 richting Made.

Mocht dit niet mogelijk zijn, volg dan de omleiding aangegeven op de tekening hiernaast.

De afsluiting van de A59 staat gepland van vrijdag 15 juni 21:00 uur tot en met maandag 18 juni 05:00 uur.

 

Made

Made ligt in een typisch land- en tuinbouwgebied, waarin natuur en recreatie sterk vertegenwoordigd zijn. Combineer u bezoek aan het Made's Powerweekend met leuke bezienswaardigheden in Made en omgeving. In de directe omgeving van het terrein is een mooi zwembad gevestigd, en op zaterdag 19 juni is er in een nabij gelegen dorp een steprace. Made is te vinden tussen Breda en Oosterhout, 2 steden die een bezoek waard zijn.
Samen met Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Wagenberg, Terheijden en Drimmelen is Made samengevoegd in de gemeente Drimmelen. De gemeente Drimmelen meet een oppervlakte van 12.400 ha, in de 6 kernen wonen samen circa 27.000 inwoners. Made is met zijn 12.000 inwoners het centrum-dorp.
De gemeente Drimmelen is het grote, groene gebied in westelijk Noord-Brabant, aan de noordkant omsloten door het Nationaal Park de Biesbosch en aan de zuidkant door de steeds meer in betekenis toenemende rivier de Mark. De vervoersas Rotterdam- Breda- Antwerpen vormt de westgrens van de gemeente. De gemeente telt ongeveer 1770 ingeschreven bedrijven. Goed zichtbaar aan de A59; ligt bedrijventerrein Brieltjenspolder, wat het laatst ontwikkelde bedrijventerrein in Made is. De gronduitgifte is voltooid in 2000. Kort geleden heeft de gemeenteraad besloten dat grond en/of gebouwen van hier gevestigde bedrijven ook gedeeltelijk na twee jaar na oplevering mogen worden doorverkocht en verhuurd aan bv. startende en kleine bedrijven die uit de gemeente afkomstig zijn.