Made

Made ligt in een typisch land- en tuinbouwgebied, waarin natuur en recreatie sterk vertegenwoordigd zijn. Combineer u bezoek aan het Made's Powerweekend met leuke bezienswaardigheden in Made en omgeving. In de directe omgeving van het terrein is een mooi zwembad gevestigd, en op zaterdag 19 juni is er in een nabij gelegen dorp een steprace. Made is te vinden tussen Breda en Oosterhout, 2 steden die een bezoek waard zijn.
Samen met Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Wagenberg, Terheijden en Drimmelen is Made samengevoegd in de gemeente Drimmelen. De gemeente Drimmelen meet een oppervlakte van 12.400 ha, in de 6 kernen wonen samen circa 27.000 inwoners. Made is met zijn 12.000 inwoners het centrum-dorp.
De gemeente Drimmelen is het grote, groene gebied in westelijk Noord-Brabant, aan de noordkant omsloten door het Nationaal Park de Biesbosch en aan de zuidkant door de steeds meer in betekenis toenemende rivier de Mark. De vervoersas Rotterdam- Breda- Antwerpen vormt de westgrens van de gemeente. De gemeente telt ongeveer 1770 ingeschreven bedrijven. Goed zichtbaar aan de A59; ligt bedrijventerrein Brieltjenspolder, wat het laatst ontwikkelde bedrijventerrein in Made is. De gronduitgifte is voltooid in 2000. Kort geleden heeft de gemeenteraad besloten dat grond en/of gebouwen van hier gevestigde bedrijven ook gedeeltelijk na twee jaar na oplevering mogen worden doorverkocht en verhuurd aan bv. startende en kleine bedrijven die uit de gemeente afkomstig zijn.