Bezoek je dit jaar het Made's Powerweekend?

En heb je vragen over je kaarten, camping, programmering of andere informatie nodig? Mail dan klantenservice@powerweekend.nlContact

Heeft u algemeen vragen of wenst u een bestuurslid direct te contacteren? Gebruik dan het onderstaande formulier.

  Stichting made's powerweekend

  Bank
  Rabobank Amerstreek

  IBAN
  NL30RABO0126766487

  KVK
  Tilburg: 18069898

  BTW nummer
  NL 8130.52.907.B.01

  Accountant
  Accountants-Belastingsadviseurs-Juristen ABAB

  Verzekeringen
  Timmermans Verzekeringen B.V.

  Contactgegevens

  Adres
  Emmaweg 15
  4921 AE
  Made

  Mail
  info[at]powerweekend.nl

  Het bestuur

  Het bestuur van Stichting Made’s Powerweekend is een actieve groep mensen die al vele jaren samen het Made's Powerweekend voorbereiden. In de loop der jaren heeft iedereen een eigen takenpakket onder zijn hoede gekregen. Het doel is om voor het publiek en deelnemers een prachtig evenement te organiseren en er daarnaast zelf ook nog lol aan te beleven.

  Powercrew

  De Powercrew is een actieve groep medewerkers die veel werk verzetten tijdens de op- en afbouw van het Made’s Powerweekend. Zij zijn dus een onmisbaar deel van het Made’s Powerweekend. Natuurlijk heeft de Powercrew een eigen groeps-app en facebook pagina. Naast het werken worden er ook enkele uitjes/feestjes georganiseerd voor de Powercrew, zoals een bezoek aan het Europees Kampioenschap Tractor Pulling en jaarlijks een bezoek aan een feest/evenement in de regio.

  Johan van Oosterhout

  Voorzitter

  Elly Horrevoets

  Secretaris

  Lian Vermunt

  Financiële Administratie

  Koen Grootscholten

  Penningmeester

  Erik van Oosterhout

  Bestuurslid

  Kees de Visser

  Bestuurslid

  Corne Thijssen

  Bestuurslid

  Pedro Snijers

  Bestuurslid

  Alfred Embrechts

  Bestuurslid

  Gert-Jan Embrechts

  Bestuurslid

  Femke Smits

  Bestuurslid

  Michael Rademakers

  Bestuurslid

  Bram van Dongen

  Bestuurslid

  Pers accreditatie

  Vertegenwoordigers van de pers kunnen een aanvraag doen om toegang te verkrijgen tot het evenemententerrein. Toegang tot de wedstrijdbanen is niet mogelijk voor de pers. De aanvragen dienen uiterlijk een week voor aanvang van het evenement te zijn aangevraagd. U krijgt dan zo spoedig mogelijk per e-mail een schriftelijke bevestiging of afwijzing van uw aanvraag. Het betreden van het wedstrijdterrein geschiedt geheel op eigen risico. Door enkel het betreden aanvaardt de bezoeker of gebruiker onvoorwaardelijk dat de organisator niet aansprakelijk is voor de schade of letsel aan de goederen of personen ongeacht hoe de schade of letsel is ontstaan.

   Ik wens toegang voor (verplicht)
   VrijdagZaterdagZondagAlle dagen

   Ik ben er van op de hoogte dat ik met deze accreditatie niet bevoegd ben om de wedstrijdbaan te betreden. Met de accreditatie heb ik alleen toegang tot de publieke ruimtes op het evenemententerrein.