Bezoek je dit jaar het Made's Powerweekend?

En heb je vragen over je kaarten, camping, programmering of andere informatie nodig? Mail dan klantenservice@powerweekend.nlContact

Heeft u algemeen vragen of wenst u een bestuurslid direct te contacteren? Gebruik dan het onderstaande formulier.

Stichting made's powerweekend

Bank
Rabobank Amerstreek

IBAN
NL30RABO0126766487

KVK
Tilburg: 18069898

BTW nummer
NL 8130.52.907.B.01

Accountant
Accountants-Belastingsadviseurs-Juristen ABAB

Verzekeringen
Timmermans Verzekeringen B.V.

Contactgegevens

Adres
Emmaweg 15
4921 AE
Made

Mail
info[at]powerweekend.nl

Het bestuur

Het bestuur van Stichting Made’s Powerweekend is een actieve groep mensen die al vele jaren samen het Made's Powerweekend voorbereiden. In de loop der jaren heeft iedereen een eigen takenpakket onder zijn hoede gekregen. Het doel is om voor het publiek en deelnemers een prachtig evenement te organiseren en er daarnaast zelf ook nog lol aan te beleven.

Powercrew

De Powercrew is een actieve groep medewerkers die veel werk verzetten tijdens de op- en afbouw van het Made’s Powerweekend. Zij zijn dus een onmisbaar deel van het Made’s Powerweekend. Natuurlijk heeft de Powercrew een eigen groeps-app en facebook pagina. Naast het werken worden er ook enkele uitjes/feestjes georganiseerd voor de Powercrew, zoals een bezoek aan het Europees Kampioenschap Tractor Pulling en jaarlijks een bezoek aan een feest/evenement in de regio.

Johan van Oosterhout

Voorzitter

Elly Horrevoets

Secretaris

Lian Vermunt

Financiële Administratie

Koen Grootscholten

Penningmeester

Erik van Oosterhout

Bestuurslid

Kees de Visser

Bestuurslid

Corne Thijssen

Bestuurslid

Pedro Snijers

Bestuurslid

Alfred Embrechts

Bestuurslid

Gert-Jan Embrechts

Bestuurslid

Femke Smits

Bestuurslid

Michael Rademakers

Bestuurslid

Bram van Dongen

Bestuurslid

Pers accreditatie

Vertegenwoordigers van de pers kunnen een aanvraag doen om toegang te verkrijgen tot het evenemententerrein. Toegang tot de wedstrijdbanen is niet mogelijk voor de pers. De aanvragen dienen uiterlijk een week voor aanvang van het evenement te zijn aangevraagd. U krijgt dan zo spoedig mogelijk per e-mail een schriftelijke bevestiging of afwijzing van uw aanvraag. Het betreden van het wedstrijdterrein geschiedt geheel op eigen risico. Door enkel het betreden aanvaardt de bezoeker of gebruiker onvoorwaardelijk dat de organisator niet aansprakelijk is voor de schade of letsel aan de goederen of personen ongeacht hoe de schade of letsel is ontstaan.

Ik wens toegang voor (verplicht)
VrijdagZaterdagZondagAlle dagen

Ik ben er van op de hoogte dat ik met deze accreditatie niet bevoegd ben om de wedstrijdbaan te betreden. Met de accreditatie heb ik alleen toegang tot de publieke ruimtes op het evenemententerrein.