Powerweekend Camping

U kunt bij het Made's Powerweekend kamperen. Op het wedstrijdterrein is een camping. Hier kunt u overnachten met een tent, caravan of camper. Er zijn toiletten en douches beschikbaar. U dient vooraf campingkaarten te kopen.

Openingstijden

De Powerweekend Camping is geopend van vrijdag 12:00 uur tot zondag 20:00 uur. Illegaal kamperen is streng verboden. Kom niet op donderdag al naar het terrein van het Made’s Powerweekend, het terrein is dan nog gesloten voor bezoekers. Kamperen op de Powerweekend Camping is alleen mogelijk voor bezoekers die online een Campingkaart en Campingticket hebben gekocht. Bezoekers met een dagkaart of weekendkaart kunnen geen gebruik maken van de Powerweekend camping.

Auto's

Auto’s worden vanaf 2017 op last van de gemeente niet meer toegelaten op de Camping van het Made’s Powerweekend. Nabij de camping wordt een apart vak ingericht als parkeervak voor bezoekers van de camping. Het is uitgezonderd van noodgevallen niet toegestaan om ’s nachts na 22:00 tot ’s morgens 10:00 gebruik te maken van de geparkeerde auto’s. Caravans kunnen worden weggezet waarna de auto in het parkeervak kan worden geparkeerd.

Trailers

Trailers, opleggers en andere voertuigen worden niet toegelaten op de camping van het Made’s Powerweekend. Er kan enkel nog geslapen worden in tenten, caravans en vouwwagens.

Faciliteiten

Op de Powerweekend camping zijn douches en toiletten aanwezig. Er is geen stroom aanwezig.

Barbecue

Als u tijdens het Made’s Powerweekend graag wilt barbecueën, maar er niet van houdt om alle benodigdheden van thuis mee te nemen dan is er een perfecte oplossing voor

Slagerij Jos en Roy Havermans
U kunt vooraf alles bestellen bij E.G. Slagerij Jos en Roy Havermans. Deze slagerij is slechts enkele tientallen meters van het wedstrijdterrein verwijderd. U kunt alle benodigdheden ter plaatse ophalen. Inclusief barbecue, gas en bestek.Bestellen »
Hoeve 't Boschend
Direct tegenover het wedstrijdterrein grazen de Blonde d'Aquitaine runderen van hoeve 't Boschend. De dieren worden gehouden op een manier die zo dicht mogelijk bij de natuur staat, en hebben een rustig leven zonder stress. U kunt bij Hoeve 't Boschend diervriendelijk rundvlees bestellen voor op de BBQ, bijvoorbeeld worstjes, hamburgers of entrecote. Eventueel kan ook een complete BBQ worden verzorgd, inclusief stokbrood, sauzen, salades en alle benodigdheden.Bestellen »

Eten en Drinken

Men mag eten en drinken mee de camping opnemen, alleen voor eigen gebruik met uitzondering op alcoholische dranken. Alcoholische dranken zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar op de camping. Glaswerk is streng verboden. De organisatie en de security kunnen mogelijk uw eigendommen controleren en daarbij kan na eigen inzicht inbeslagname volgen. Op glaswerk wordt niet alleen bij binnenkomst maar ook tijdens alle dagen streng gecontroleerd. Het is voor bezoekers onder de 18 niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren