Schrijf je nu in!

Vanaf zaterdag 18 maart, 10:00 uur, zijn de inschrijvingen voor de standaard klassen geopend.

Is je klasse vol? Dan kun je deze niet langer selecteren. Je kunt je dan enkel nog inschrijven voor de reservelijst totdat ook deze vol is.

Plaatsen zijn beperkt beschikbaar.

Inschrijven voor deelname

De inschrijving voor deelname in de Standaard klassen bij het Powerweekend gaat geheel digitaal via deze website.
De inschrijving gaat open op zaterdag 18 maart 2023 om 10.00 uur.

Deelname is mogelijk in onderstaande klassen:

  • 5,5 ton Madese klasse – vrijdag 16 juni 2023
  • 9,0 ton Madese klasse – vrijdag 16 juni 2023
  • 9,0 ton Standaard NTTO – zaterdag 17 juni 2023
  • 2,5 ton Standaard NTTO / Madese klasse – zondag 18 juni 2023
  • 3,5 ton Standaard NTTO / Madese klasse – zondag 18 juni 2023
  • 4,5 ton Standaard NTTO / Madese klasse – zondag 18 juni 2023
  • 5,5 ton Standaard NTTO – zondag 18 juni 2023
  • 7,0 ton Standaard NTTO – zondag 18 juni 2023
  • 11,0 ton Standaard NTTO – zondag 18 juni 2023
  • Mini trekkertrek – zondag 18 juni 2023

De Madese klassen zijn bedoeld voor deelnemers uit de Gemeente Drimmelen en Den Hout.

De Madese klassen 2.5 ton, 3.5 ton en 4.5 ton worden gecombineerd met de NTTO Farmstock klassen. Hiervoor gelden dus ook de NTTO reglementen.

De reglementen zijn te vinden op deze inschrijfpagina.
Er kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers mee doen. De inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Indien nodig zal er een selectie zijn om zoveel mogelijk verschillende deelnemers en tractoren mee te kunnen laten doen. Iedere tractor en deelnemer mag in maximaal 1 klasse mee doen (Uitgezonderd: Madese klassen). De winnaars van deze klassen van het Powerweekend van 2022 komen altijd in aanmerkingen voor een startbewijs in 2023. Mits ze zich voor 1 april 2023 op de normale manier hebben ingeschreven.

Indien een klasse vol is, komt u op een reservelijst.
We stellen het op prijs, dat de deelnemers aan de Madese klassen zich niet nog eens inschrijven voor de NTTO standaard klassen, om zo iedereen een kans te geven deel te nemen aan het Made’s Powerweekend. Dit geldt ook voor de deelnemers die al meerijden in andere competities op andere dagen tijdens Made’s Powerweekend.

Let goed op dat je het juiste klasse kiest (NTTO klasse of Madese klasse) en gebruik 1 inschrijfformulier per tractor/klasse. 

Let op: Alle deelnemers in de NTTO Farstock klassen dienen bij inschrijving hun “deelnemers ID” (DeelnID) in te vullen (dit is een verplicht veld). Je DeelnID kun je vinden via: https://www.ntto.nl/uitslagen/FS Je kunt hier zoeken op je naam, tractor, klasse, wedstrijd en jaar. We raden je aan om je DeelnID al tijdig op te zoeken zodat je de inschrijving snel kun afronden. Nieuwe tractoren kunnen vooraf (kosteloos) al een DeelnID aanvragen via https://www.ntto.nl/trs/deelnID_aanvragen

Een complete handleiding met betrekking tot het DeelnID en het inschrijven voor NTTO klassen is hier te vinden: https://www.ntto.nl/trs/zelf_meedoen.php

Nadat het inschrijfformulier verstuurd is, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. Deze ontvangstbevestiging is GEEN bewijs van deelname. Als u op de reservelijst staat, wordt dit specifiek in de e-mail vermeld. Ontvangt u geen ontvangstbevestiging binnen half uur, dan is de inschrijving niet aangekomen. 

Heeft u zich aangemeld voor een van de NTTO-klassen en heeft u een ontvangstbevestiging per e-mail gekregen dan dient u zich ook nog aan te melden voor de wedstrijd via de NTTO. Dit kan via https://www.ntto.nl/trs/index.php Dit kunt u ook al doen voordat u inschrijft via deze website. 

Zodra uw inschrijving is verwerkt door Stichting Made’s Powerweekend, wordt deze op de website aan de startlijst van de betreffende klasse toegevoegd. Dit kan een aantal dagen duren. Stichting Mades Powerweekend zorgt ervoor dat u ook aan de startlijst op www.ntto.nl wordt toegevoegd. Zodra u op de startlijsten staat is de inschrijving officieel afgerond. Enkele dagen voor aanvang van de wedstrijd ontvangt u per e-mail een brief met informatie (bewijs van deelname). Met deze brief kunt u zich voor aanvang van de wedstrijd melden bij het deelnemerssecretariaat waar u uw startnummer ontvangt en u uw handtekening nog uw inschrijving dient te plaatsen. 

Deelnemers betalen bij het Made’s Powerweekend geen inschrijfgeld, maar de normale entree op de betreffende dag. 

De NTTO Sport en Supersportklassen rijden in competitieverband. Hiervoor kunt u zich niet bijschrijven bij de organisatie, hiervoor dien u zich te melden bij de sectie Farmstock van de NTTO.