Inschrijven voor deelname

Lees voordat u zich aanmeldt eerst de reglementen. Dit voorkomt wijzigingen of problemen achteraf. Controleer vooraf ook op welke dag en tijdstip de betreffende klasse gepland staat op het programma.
De Madese klassen zijn bedoeld voor deelnemers uit de Gemeente Drimmelen en Den Hout. De Ladies klasse (4.5 ton) en de Duo klasse zijn voor iedereen toegangkelijk.

De Madese klassen 3.5 ton en 4.5 ton worden gecombineerd met de NTTO Farmstock klassen 3.5 ton en 3.5 ton. Hiervoor gelden dus ook de NTTO reglementen.

Er kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers mee doen. De inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Indien nodig zal er een selectie zijn om zoveel mogelijk verschillende mensen en tractoren mee te kunnen laten doen. Iedere tractor en deelnemer mag in maximaal 1 klasse mee doen (Uitgezonderd: Madese klassen en Ladies klasse).

Bij de Duo klasse graag in alle kolommen de gegevens van de beide deelnemers en tractoren invullen, gescheiden met door een komma. Indien er toch een foutmelding komt, dan graag de informatie sturen naar: info@powerweekend.nl

Indien een klasse vol is, komt u op een reservelijst.
We stellen het op prijs, dat de deelnemers aan de Madese klassen zich niet nogeens inschrijven voor de NTTO standaard klassen, om zo een iedereen kans te geven deel te nemen aan het Made's Powerweekend. Dit geldt ook voor de deelnemers die al meerijden in andere competities op andere dagen tijdens Made's Powerweekend.

Let goed op dat je het juiste klasse kiest (NTTO klassen of Madese klassen) en gebruik 1 inschrijfformulier per tractor/klasse.

Let op (NIEUW in 2018): Alle deelnemers in de NTTO Farstock klassen dienen bij inschrijving hun “deelnemers ID” (DeelnID) in te vullen (dit is een verplicht veld). Je DeelnID kun je vinden via: https://www.ntto.nl/uitslagen/FS Je kun hier zoeken op je naam, tractor, klasse, wedstrijd en jaar. We raden je aan om je DeelnID al tijdig op te zoeken zodat je de inschrijving snel kun afronden. Nieuwe tractoren kunnen vooraf (kosteloos) al een DeelnID aanvragen via https://www.ntto.nl/trs/deelnID_aanvragen
Nadat het inschrijfformulier verstuurd is, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. Deze ontvangstbevestiging is GEEN bewijs van deelname. Als u op de reservelijst staat, wordt dit specifiek in de e-mail vermeld. Ontvangt u geen ontvangstbevestiging binnen een uur, dan is de inschrijving niet aangekomen.
Heeft u zich aangemeld voor een van de NTTO-klassen en heeft u een ontvangstbevestiging per e-mail gekregen dan dient u zich ook nog aan te melden voor de wedstrijd via de NTTO. Dit kan via https://www.ntto.nl/trs/index.php Dit kunt u ook al doen als u op de reservelijst staat.

Zodra uw inschrijving is verwerkt door Stichting Made's Powerweekend, wordt deze op de website aan de startlijst van de betreffende klasse toegevoegd. Dit kan een aantal dagen duren. Stichting Mades Powerweekend zorgt ervoor dat u ook aan de startlijst op www.ntto.nl wordt toegevoegd. Zodra u op de startlijsten staat is de inschrijving officieel afgerond. Enkele dagen voor aanvang van de wedstrijd ontvangt u per e-mail een brief met informatie (bewijs van deelname). Met deze brief kunt u zich voor aanvang van de wedstrijd melden bij het deelnemerssecretariaat waar u uw startnummer ontvangt en u uw handtekening nog uw inschrijving dient te plaatsen.

Deelnemers betalen bij het Made's Powerweekend geen inschrijfgeld, maar de normale entree.

Er is geen proeftrek.

Het is in Made niet mogelijk om bij te schrijven in de klassen van de Hypropullers.

De NTTO Sport en Supersportklassen rijden in competitieverband. Hiervoor kunt u zich niet bijschrijven bij de organisatie, hiervoor dien u zich te melden bij de sectie Farmstock van de NTTO.

Inschrijven voor deelname

Inschrijvingen voor het Made's Powerweekend 2018 zijn vol.