Inschrijven voor deelname

Lees voordat u zich aanmeld eerst de reglementen. Dit voorkomt wijzigingen of problemen achteraf. Controleer vooraf ook op welke dag en tijdstip de betreffende klasse gepland staat op het programma.
De Madese klassen zijn bedoelt voor deelnemers uit de Gemeente Drimmelen en Den Hout. De Ladies klasse (4.5 ton) en de Duo klasse zijn voor iedereen toegangelijk.

De Madese klassen 3.5 ton en 4.5 ton worden gecombineerd met de NTTO Farmstock klassen 2.5 ton en 3.5 ton. Hiervoor gelden dus ook de NTTO reglementen.

Er kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers mee doen. De inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Indien nodig zal er een selectie zijn om zoveel mogelijk verschillende mensen en tractoren mee te kunnen laten doen. Iedere tractor en deelnemer mag in maximaal 1 klasse mee doen (Uitgezonderd: Madese klassen en Ladies klasse).

Bij de Duo klasse graag in alle kolommen de gegevens van de beide deelnemers en tractoren invullen, gescheiden met door een komma. Indien er toch een foutmelding komt, dan graag de informatie sturen naar: info@powerweekend.nl

Indien een klasse vol is, komt u op een reservelijst.
We stellen het op prijs, dat de deelnemers aan de Madese klassen zich niet nogeens inschrijven voor de NTTO standaard klassen, om zo een iedereen kans te geven deel te nemen aan het Made's Powerweekend. Dit geldt ook voor de deelnemers die al meerijden in andere competities op andere dagen tijdens Made's Powerweekend.

Let goed op dat je het juiste klasse kiest (NTTO klassen of Madese klassen) en gebruik 1 inschrijfformulier per tractor/klasse.

Let op (NIEUW IN 2017): Door een wijziging in voorschriften van de NTTO, dienen deelnemers die niet afkomstig zijn uit de gemeente Drimmelen of een van de aangrenzende gemeentes (Breda, Dordrecht, Geertruidenberg, Moerdijk, Oosterhout en Werkendam) zich te registreren bij de NTTO. Dit dien je bij voorkeur te doen voordat je je inschrijft voor het Made’s Powerweekend. De registratie bij de NTTO dient gedaan te zijn, voordat de inschrijving voor het Made’s Powerweekend geheel afgerond kan worden. Alle informatie over de registratie bij de NTTO: https://www.ntto.nl/nieuws.php?HNieuwsID=482

Nadat het inschrijfformulier verstuurd is, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. Deze ontvangstbevestiging is GEEN bewijs van deelname. Ontvangt u geen ontvangstbevestiging binnen een dag, dan is de inschrijving niet aangekomen. Zodra uw inschrijving is verwerkt, wordt deze op de website aan de startlijst van de betreffende klasse toegevoegd. Dit kan een aantal dagen duren. Zodra u op de startlijst staat is de inschrijving officieel afgerond. Enkele dagen voor aanvang van de wedstrijd ontvangt u per e-mail een brief met informatie (bewijs van deelname). Met deze brief kunt u zich voor aanvang van de wedstrijd melden bij het deelnemerssecretariaat waar u uw startnummer ontvangt en u uw handtekening nog uw inschrijving dient te plaatsen.

Deelnemers betalen bij het Made's Powerweekend geen inschrijfgeld, maar de normale entree.

Er is geen proeftrek.

Het is in Made niet mogelijk om bij te schrijven in de klassen van de Hypropullers.

De NTTO Sport en Supersportklassen rijden in competitieverband. Hiervoor kunt u zich niet bijschrijven bij de organisatie, hiervoor dien u zich te melden bij de sectie Farmstock van de NTTO.

Inschrijven voor deelname

De inschrijvingen voor het Made's Powerweekend 2017 zijn gesloten.