Inschrijven voor deelname

De inschrijving voor deelname in de Standaard klassen bij het Powerweekend gaat geheel digitaal via deze website. De inschrijving gaat open op zaterdag 21 maart 2020 om 10.00 uur.

Ondanks de huidige omstandigheden gaat de inschrijving gewoon door. Mocht het Powerweekend dit jaar geen doorgang kunnen vinden dan is de insteek dat de inschrijvingen blijven staat voor de volgende editie.

Deelname is mogelijk in onderstaande klassen:

 • 5,5 ton Madese klasse – vrijdag 19 juni 2020
 • 9,0 ton Madese klasse – vrijdag 19 juni 2020
 • Duo Pulling – vrijdag 19 juni 2020
 • 9,0 ton Standaard NTTO – zaterdag 20 juni 2020
 • 2,5 ton Standaard NTTO / Madese klasse – zondag 21 juni 2020 
 • 3,5 ton Standaard NTTO / Madese klasse – zondag 21 juni 2020
 • 4,5 ton Standaard NTTO / Madese klasse – zondag 21 juni 2020
 • 5,5 ton Standaard NTTO – zondag 21 juni 2020
 • 7,0 ton Standaard NTTO – zondag 21 juni 2020
 • 11,0 ton Standaard NTTO – zondag 21 juni 2020
 • Mini trekkertrek – zondag 21 juni 2020

De Madese klassen zijn bedoeld voor deelnemers uit de Gemeente Drimmelen en Den Hout. De Duo klasse is voor iedereen toegankelijk.

De Madese klassen 2.5 ton, 3.5 ton en 4.5 ton worden gecombineerd met de NTTO Farmstock klassen. Hiervoor gelden dus ook de NTTO reglementen.

Er kunnen slechts een beperkt aantal deelnemers mee doen. De inschrijvingen zullen op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Indien nodig zal er een selectie zijn om zoveel mogelijk verschillende deelnemers en tractoren mee te kunnen laten doen. Iedere tractor en deelnemer mag in maximaal 1 klasse mee doen (Uitgezonderd: Madese klassen en Duo klasse). De winnaars van deze klassen van het Powerweekend van 2019 komen altijd in aanmerkingen voor een startbewijs in 2020. Mits ze zich voor 1 april op de normale manier hebben ingeschreven.

Bij de Duo klasse graag in alle kolommen de gegevens van de beide deelnemers en tractoren invullen, gescheiden met door een komma. Indien er toch een foutmelding komt, dan graag de informatie sturen naar: info@powerweekend.nl

Indien een klasse vol is, komt u op een reservelijst.
We stellen het op prijs, dat de deelnemers aan de Madese klassen zich niet nog eens inschrijven voor de NTTO standaard klassen, om zo iedereen een kans te geven deel te nemen aan het Made’s Powerweekend. Dit geldt ook voor de deelnemers die al meerijden in andere competities op andere dagen tijdens Made’s Powerweekend.

Let goed op dat je het juiste klasse kiest (NTTO klassen of Madese klassen) en gebruik 1 inschrijfformulier per tractor/klasse. 

Let op: Alle deelnemers in de NTTO Farstock klassen dienen bij inschrijving hun “deelnemers ID” (DeelnID) in te vullen (dit is een verplicht veld). Je DeelnID kun je vinden via: https://www.ntto.nl/uitslagen/FS Je kunt hier zoeken op je naam, tractor, klasse, wedstrijd en jaar. We raden je aan om je DeelnID al tijdig op te zoeken zodat je de inschrijving snel kun afronden. Nieuwe tractoren kunnen vooraf (kosteloos) al een DeelnID aanvragen via https://www.ntto.nl/trs/deelnID_aanvragen

Een complete handleiding met betrekking tot het DeelnID en het inschrijven voor NTTO klassen is hier te vinden.

Nadat het inschrijfformulier verstuurd is, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. Deze ontvangstbevestiging is GEEN bewijs van deelname. Als u op de reservelijst staat, wordt dit specifiek in de e-mail vermeld. Ontvangt u geen ontvangstbevestiging binnen half uur, dan is de inschrijving niet aangekomen. 
Heeft u zich aangemeld voor een van de NTTO-klassen en heeft u een ontvangstbevestiging per e-mail gekregen dan dient u zich ook nog aan te melden voor de wedstrijd via de NTTO. Dit kan via https://www.ntto.nl/trs/index.php Dit kunt u ook al doen voordat u inschrijft via deze website. 

Zodra uw inschrijving is verwerkt door Stichting Made’s Powerweekend, wordt deze op de website aan de startlijst van de betreffende klasse toegevoegd. Dit kan een aantal dagen duren. Stichting Mades Powerweekend zorgt ervoor dat u ook aan de startlijst op www.ntto.nl wordt toegevoegd. Zodra u op de startlijsten staat is de inschrijving officieel afgerond. Enkele dagen voor aanvang van de wedstrijd ontvangt u per e-mail een brief met informatie (bewijs van deelname). Met deze brief kunt u zich voor aanvang van de wedstrijd melden bij het deelnemerssecretariaat waar u uw startnummer ontvangt en u uw handtekening nog uw inschrijving dient te plaatsen. 

Deelnemers betalen bij het Made’s Powerweekend geen inschrijfgeld, maar de normale entree. 

Er is geen proeftrek. 

De NTTO Sport en Supersportklassen rijden in competitieverband. Hiervoor kunt u zich niet bijschrijven bij de organisatie, hiervoor dien u zich te melden bij de sectie Farmstock van de NTTO.