This Is Power

Europas größtes Truck- und Tractor-Pulling-Event

Alle Pulling-Fans aus ganz Europa sind herzlich willkommen in Made! Mit mehr als 60 verschiedenen Klassen ist das Made’s Powerweekend der größte Tractor-Pulling-Wettbewerb Europas.

Von Trucks über Two Wheel Drives bis hin zu Landwirtschaftstraktoren und Unlimiteds. Auf den 3 Wettbewerbsbahnen des Made’s Powerweekend kommen die leistungsstärksten Maschinen der Welt vorbei.

Neben dem Spektakel auf der Strecke feiern wir abends bei den Pulling-Partys mit verschiedenen Künstlern und Bands ausgelassen. Natürlich gibt es auch den Powercampingplatz, wo du drei Tage lang mittendrin im Geschehen bist, von früh bis spät.

Das Made’s Powerweekend ist die „ultimative Pulling-Erfahrung Europas“!

IMMER AUF DEM NEUESTEN STANDBLEIBEN ?

Sie dem Made's Powerweekend auf den sozialen Medien:

ES IST EINE LEBENSEINSTELLUNG…

Made’s Powerweekend 2024

Das Jahr 2024 markiert das 31. Jahr, in dem das Made’s Powerweekend stattfinden wird. Von dem allerersten Wettbewerb bis hin zu dem Event, das es heute ist. Wir haben nicht stillgesessen. Mit einer engagierten Powercrew bauen wir jedes Jahr an einem noch besseren Powerweekend. Das alles stets mit der Vergangenheit im Hinterkopf und dem Blick nach vorne.

Auch in diesem Jahr sind die Pläne wieder groß. Wir versuchen jedes Jahr, das vorherige zu übertreffen, zu verbessern und zu perfektionieren.

Wir sehen dich sehr gerne am 14., 15. und 16. Juni 2024.
This. Is. Power!

Bestelle jetzt deine Tickets für das Made's Powerweekend!

Vom 14., 15. und 16. Juni wird das Made's Powerweekend erneut stattfinden. Haben Sie Ihre Tickets schon?

DAS WETTKAMPF

Nonstop-Action auf 3 Wettkampfbahnen
Die stärksten Maschinen aus ganz Europa kämpfen um den Sieg auf einer der 3 Wettkampfbahnen, die das Made’s Powerweekend einzigartig machen.

In verschiedenen Klassen wird um den Sieg gekämpft. Von Standard-Traktoren bis hin zu komplett umgebauten „Specials“. Alles ist vertreten.

Pulling Party

Das ultimative Ende eines Tages voller Pulling
Ein Tag beim Made’s Powerweekend ist nicht komplett ohne eine große Party im Mega-Zelt auf dem Gelände des Made’s Powerweekend.

Die besten Bands, unterhaltsamsten Künstler und coolsten DJs treten auf der Powerweekend-Bühne auf. Von Freitag bis Sonntag ist dies der Ort, um so richtig abzufeiern!

Camping

Verpasse keinen Moment
Von frühmorgens bis spätabends. Auf dem Powercamping verpasst du keinen Moment des Made’s Powerweekend.

Mit deinem Wohnwagen, Zelt oder Wohnmobil direkt neben dem Wettkampfgelände bist du im Handumdrehen auf der Strecke oder im Festzelt. Natürlich rundest du deinen Tag bei der Powercamping-Afterparty ab!

SEIT ÜBER 30 JAHREN DAS ULTIMATIVE Truck- UND TRAKTORPULLINGevent

Das ist das Made’s Powerweekend. Von Freitagnachmittag bis Sonntagabend erlebst du nonstop Spektakel auf den Wettkampfbahnen, feierst bei den Pulling-Partys, genießt die leckersten Snacks auf dem Food-Platz und findest die coolste Powerweekend-Merchandise im Shop.

Vom Campingplatz bis zur VIP-Tribüne und von der Festzelt bis zur Mega-Tribüne. Überall auf dem Powerweekend-Gelände gibt es etwas zu erleben!

Wie ein solches Wochenende aussieht? Schau dir den Aftermovie an.

Op de camping zijn 2 mogelijke plaatsen beschikbaar: Een campingplaats voor Caravans, Campers, Vouwwagens en Grote tenten (8+ personen) en een tentenveld voor de kleinere tenten.

WELKE TICKETS HEB JE NODIG?

Campingplaats: Een gezamelijke campingplaats ticket voor een plek van 7×5 meter + voor iedere persoon een campingkaart, deze geeft je ook toegang tot het festivalterrein.

Tentenveld: Op het tentenveld heb je alleen een campingkaart nodig, deze kaart bied je ook toegang tot het festivalterrein. Op het tentenveld krijgt niemand een vaste plaats of beschikbaar aantal vierkante meters, iedereen schuift lekker aan!

VOORBEELD 1

Ik kom samen met 3 vrienden en wij slapen in een caravan, welke tickets heb ik nodig?

 • 4x campingkaart
 • 1x campingplaats
 • 1x autokaart

VOORBEELD 2

Ik kom samen met 3 vrienden en wij slapen in een tent, welke tickets heb ik nodig?

 • 4x campingkaart
 • 1x autokaart (optioneel!)

Kom je eventueel met een auto en wil je gebruik maken van de parkeerplaats nabij de camping dan heb je een extra Autokaart nodig, je kunt er ook voor kiezen om je auto gratis op de parkeerplaats te zetten bij de hoofdentree.

LET OP: Campingkaarten en campingplaatsen kunnen ALLEEN via internet in de voorverkoop worden gekocht. Tijdens het weekend is het dus niet meer mogelijk om zonder in het bezit te zijn van de juiste kaarten, toegang tot het campingterrein te krijgen. (VOL = VOL).

Huishoudelijk Reglement

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Stichting Made’s Powerweekend (de organisatie) en bezoekers van haar evenementen. Bij het betreden van de locatie van het Made’s Powerweekend ga je akkoord met de volgende voorwaarden. Om het voor iedereen een leuk weekend te maken, houden we ons aan de volgende regels. Verder rest ons jullie allemaal een onvergetelijk weekend toe te wensen. 

 1. De organisatie kan personen bij wangedrag c.q. het overtreden van deze voorwaarden de toegang weigeren of verwijderen van de locatie van het evenement.
 2. Voor onze evenementen geldt geen minimumleeftijd, tenzij anders vermeld. Bezoekers moeten zich te allen tijde kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Bezoekers onder de 12 jaar worden alleen onder begeleiding van volwassene toegelaten.
 3. Aan personen onder de 18 jaar worden geen alcoholische dranken geschonken.
 4. Het is niet toegestaan om beeld- en/of geluidsopnamen van het Made’s Powerweekend openbaar te maken zonder vooraf schriftelijke toestemming van de NTTO en het Made’s Powerweekend.
 5. Bezoekers kunnen voorafgaand en tijdens het evenement worden gefouilleerd. Degene die zich hieraan niet onderwerpt, kan de toegang worden geweigerd.
 6. Roken is wettelijk NIET toegestaan in gebouwen en tenten. Dit mag alleen in de open lucht of in de daarvoor op locatie aanwezige rookruimte(s). Bezoekers die zich hier niet aan houden zullen door onze medewerkers worden aangesproken en riskeren verwijderd te worden van de locatie van het evenement.
 7. Made’s Powerweekend voert een zerotolerance beleid op het gebied van drugs. Indien er drugs worden aangetroffen bij een bezoeker zullen deze direct worden ingenomen en kan de organisatie besluiten de bezoeker de toegang tot het terrein te weigeren dan wel, als de bezoeker al binnen is, van het terrein te verwijderen. In het geval van het in bezit hebben van grote hoeveelheden drugs en/of vermoedens/constatering van dealen zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.
 8. Het is NIET mogelijk om tussentijds de locatie van het evenement te verlaten. Eenmaal buiten moet een nieuw ticket worden aangeschaft om weer toegang te krijgen tot het evenement. Bezoekers die in het bezit zijn van een combiticket bij een meerdaags evenement kunnen hiermee uiteraard wel op alle dagen van het betreffende evenement binnenkomen.
 9. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie en haar medewerkers
 10. Het betreden van de plaats van het evenement en het bijwonen ervan is geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 11. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade c.q. letsel ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.
 12. Het is verboden de volgende zaken mee te nemen naar de plaats van het evenement: professionele foto, film- en andere (geluids- en/of beeld-) opnameapparatuur, lachgas, parfum, drugs, glaswerk, vuurwerk, (vuur-)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Bij het in bezit hebben van wettelijk verboden zaken zoals vuurwerk of wapens zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.
 13. Tijdens het evenement kan er vanuit veiligheidsoverwegingen camerabewaking aanwezig zijn. Indien nodig (in geval van calamiteiten of ongeregeldheden) zullen de beelden beschikbaar worden gesteld aan de politie en/of justitie.
 14. Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden door de organisator en haar partners. Alle bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze videobeelden en foto-opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.
 15. Het is verboden tickets voor evenementen van de organisator aan derden door te verkopen, ter verkoop aan te bieden of in het kader van commerciële doeleinden aan te bieden of te verstrekken, zonder voorafgaande toestemming van organisator.
 16. Elke vorm van reclame maken voorafgaand, tijdens en na afloop van het evenement in en om de locatie is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan.
 17. Parkeren op de door de organisatie aangegeven terreinen is op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade. Auto’s die elders worden geparkeerd, kunnen worden weggesleept.
 18. De banen en het Parc-Ferme zijn verboden toegang voor onbevoegden.
 19. Het is niet toegestaan eigen drank mee te nemen naar het wedstrijdterrein. Non-alcoholische dranken mogen wel meegenomen worden op de camping, alleen voor eigen gebruik.
 20. Aangekochte dranken op de camping mogen niet meegenomen worden naar het wedstrijdterrein.
 21. Weder verstrekking van dranken en of food is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.
 22. Versterkte muziekinstallaties zijn niet toegestaan. Enkel draagbare bluetooth speakers met een maximaal vermogen van 60watt.
 23. Van 07:00 tot 01:00 uur mag je geluid produceren. Je wordt eenmaal gewaarschuwd door de beveiliging. Hierna volgt inbeslagname van de geluidsbron. Deze kun je op vertoon van je legitimatiebewijs ophalen na het weekend.
 24. Open vuren zijn verboden, uitgezonderd is het gebruik van een barbecue.
 25. Gemotoriseerde voortuigen, met uitzondering van campers met een maximale lengte van 7 meter, zijn niet toegestaan op het campingterrein.
 26. Draagbare aggregaten tot maximaal 7,5 kVA zijn toegestaan op de camping. Wel dient de afstand tussen de aggregaat, de tent van je buren en jouw tent minimaal 3 meter te zijn.
 27. Tenten, caravans, vouwwagens en campers zijn toegestaan. Iedere afwijkende overnachtingsplek is niet toegestaan.
 28. In situaties waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de organisatie.

Laatst gewijzigd: 23 mei 2023