De ultieme powerweekend ervaring

Direct naast het Powerweekend terrein vind je de Powerweekend Camping. Dé uitvalsbasis voor 3 dagen truck- en tractorpulling, feesten en gezelligheid. Of je nu met een caravan, camper of tent(je) van de partij bent. Op de Powercamping voel je je in no-time thuis.

Alle ins en outs vind je op deze pagina. Er bij zijn? Scoor dan vandaag nog je campingticket(s) en ga voor de utltieme Powerweekend ervaring.

Openingstijden Powercamping

De Powerweekend Camping is geopend van vrijdag 12:00 uur tot zondag 20:00 uur. Illegaal kamperen is streng verboden. Kom niet op donderdag al naar het terrein van het Made’s Powerweekend, het terrein is dan nog gesloten voor bezoekers. Kamperen op de Powerweekend Camping is alleen mogelijk voor bezoekers die online een Campingticket hebben gekocht. Bezoekers met een dagkaart of weekendkaart kunnen geen gebruik maken van de Powerweekend camping.

Auto's op de Powercamping

Auto’s worden vanaf 2017 op last van de gemeente niet meer toegelaten op de Camping van het Made’s Powerweekend. Nabij de camping wordt een apart vak ingericht als parkeervak voor bezoekers van de camping. Het is uitgezonderd van noodgevallen niet toegestaan om ’s nachts na 22:00 tot ’s morgens 10:00 gebruik te maken van de geparkeerde auto’s. Caravans kunnen worden weggezet waarna de auto in het parkeervak kan worden geparkeerd.

Trailers op de Powercamping

Trailers, opleggers en andere voertuigen worden niet toegelaten op de camping van het Made’s Powerweekend. Er kan enkel nog geslapen worden in tenten, caravans en vouwwagens.

Voorzieningen

Op de Powerweekend camping zijn douches en toiletten aanwezig. Er is geen stroom aanwezig.

Eten en Drinken

Men mag eten en drinken mee de camping opnemen, alleen voor eigen gebruik met uitzondering op alcoholische dranken. Alcoholische dranken zijn tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar op de camping. Glaswerk is streng verboden. De organisatie en de security kunnen mogelijk uw eigendommen controleren en daarbij kan na eigen inzicht inbeslagname volgen. Op glaswerk wordt niet alleen bij binnenkomst maar ook tijdens alle dagen streng gecontroleerd. Het is voor bezoekers onder de 18 niet toegestaan om alcohol te kopen en/of te consumeren.

Ontbijtservice

Echte bakker van der Steen uit Made zal het ontbijt op de camping gaan verzorgen. Een ontbijt kun je vooraf reserveren via de ticketshop. De bakker is op zaterdag en zondag van 08:00 tot 10:30 aanwezig op de camping. Het ontbijt bestaat uit: - Een bolletje met een vers gebakken eitje - Een vers broodje, keuze uit een worstenbroodjes, croissant, kaascroissant of een hamkaascroissant - Een vers bakje koffie of een jus d'orange

Barbecue service

Als u tijdens het Made’s Powerweekend graag wilt barbecueën, maar er niet van houdt om alle benodigdheden van thuis mee te nemen dan is er een perfecte oplossing voor

Slagerij Jos en Roy Havermans
U kunt vooraf alles bestellen bij E.G. Slagerij Jos en Roy Havermans. Deze slagerij is slechts enkele tientallen meters van het wedstrijdterrein verwijderd. U kunt alle benodigdheden ter plaatse ophalen. Inclusief barbecue, gas en bestek.Bestellen »
Hoeve 't Boschend
Direct tegenover het wedstrijdterrein grazen de Blonde d'Aquitaine runderen van hoeve 't Boschend. De dieren worden gehouden op een manier die zo dicht mogelijk bij de natuur staat, en hebben een rustig leven zonder stress. U kunt bij Hoeve 't Boschend diervriendelijk rundvlees bestellen voor op de BBQ, bijvoorbeeld worstjes, hamburgers of entrecote. Eventueel kan ook een complete BBQ worden verzorgd, inclusief stokbrood, sauzen, salades en alle benodigdheden.

Camping Ticket

Toegangsbewijs.

Een camping ticket geeft je toegang tot de Powercamping én het wedstrijdterrein. Je hoeft dus geen apart entreeticket te bestellen.

18 jaar en ouder • €95,- p.p.
10 t/m 17 jaar • €75,- p.p
t/m 9 jaar • €25,- p.p

Onder de 18 jaar is begeleiding verplicht.

Uitverkocht

Camping Plaats

Een plaats op de powercamping.

Deze plaatsen zijn bestemd voor caravans, campers, vouwwagens en grote tenten (8+ personen).

Plaats van 7x5m • €50,- per plaats

Naast een campingplaats heeft ieder individu een campingticket nodig om het Powerweekend terrein te betreden.

Trailers zijn niet toegestaan.

Camping Ontbijt

Dagelijks vers.

Wakker worden met een vers gebakken eitje, worstenbroodje, croissantje, (ham) kaas croissant, koffie of verse jus d’ orange.

Ontbijt  • €10,- p.p. per dag

Je kunt het ontbijt op zaterdag en/of zondagochtend tussen 8:00 en 10:30 op de camping afhalen.

Extra tickets beschikbaar!

Auto Plaats

Parkeer je auto bij de camping.

Met een autokaart kun je je auto parkeren nabij het campingterrein.

1 Auto • €25,- per plaats

Zonder autokaart kun je gebruik maken van de openbare parkeerplaats bij de hoofdentree.

Op de camping zijn 2 mogelijke plaatsen beschikbaar: Een campingplaats voor Caravans, Campers, Vouwwagens en Grote tenten (8+ personen) en een tentenveld voor de kleinere tenten.

WELKE TICKETS HEB JE NODIG?

Campingplaats: Een gezamelijke campingplaats ticket voor een plek van 7×5 meter + voor iedere persoon een campingkaart, deze geeft je ook toegang tot het festivalterrein.

Tentenveld: Op het tentenveld heb je alleen een campingkaart nodig, deze kaart bied je ook toegang tot het festivalterrein. Op het tentenveld krijgt niemand een vaste plaats of beschikbaar aantal vierkante meters, iedereen schuift lekker aan!

VOORBEELD 1

Ik kom samen met 3 vrienden en wij slapen in een caravan, welke tickets heb ik nodig?

 • 4x campingkaart
 • 1x campingplaats
 • 1x autokaart

VOORBEELD 2

Ik kom samen met 3 vrienden en wij slapen in een tent, welke tickets heb ik nodig?

 • 4x campingkaart
 • 1x autokaart (optioneel!)

Kom je eventueel met een auto en wil je gebruik maken van de parkeerplaats nabij de camping dan heb je een extra Autokaart nodig, je kunt er ook voor kiezen om je auto gratis op de parkeerplaats te zetten bij de hoofdentree.

LET OP: Campingkaarten en campingplaatsen kunnen ALLEEN via internet in de voorverkoop worden gekocht. Tijdens het weekend is het dus niet meer mogelijk om zonder in het bezit te zijn van de juiste kaarten, toegang tot het campingterrein te krijgen. (VOL = VOL).

Huishoudelijk Reglement

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Stichting Made’s Powerweekend (de organisatie) en bezoekers van haar evenementen. Bij het betreden van de locatie van het Made’s Powerweekend ga je akkoord met de volgende voorwaarden. Om het voor iedereen een leuk weekend te maken, houden we ons aan de volgende regels. Verder rest ons jullie allemaal een onvergetelijk weekend toe te wensen. 

 1. De organisatie kan personen bij wangedrag c.q. het overtreden van deze voorwaarden de toegang weigeren of verwijderen van de locatie van het evenement.
 2. Voor onze evenementen geldt geen minimumleeftijd, tenzij anders vermeld. Bezoekers moeten zich te allen tijde kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Bezoekers onder de 12 jaar worden alleen onder begeleiding van volwassene toegelaten.
 3. Aan personen onder de 18 jaar worden geen alcoholische dranken geschonken.
 4. Het is niet toegestaan om beeld- en/of geluidsopnamen van het Made’s Powerweekend openbaar te maken zonder vooraf schriftelijke toestemming van de NTTO en het Made’s Powerweekend.
 5. Bezoekers kunnen voorafgaand en tijdens het evenement worden gefouilleerd. Degene die zich hieraan niet onderwerpt, kan de toegang worden geweigerd.
 6. Roken is wettelijk NIET toegestaan in gebouwen en tenten. Dit mag alleen in de open lucht of in de daarvoor op locatie aanwezige rookruimte(s). Bezoekers die zich hier niet aan houden zullen door onze medewerkers worden aangesproken en riskeren verwijderd te worden van de locatie van het evenement.
 7. Made’s Powerweekend voert een zerotolerance beleid op het gebied van drugs. Indien er drugs worden aangetroffen bij een bezoeker zullen deze direct worden ingenomen en kan de organisatie besluiten de bezoeker de toegang tot het terrein te weigeren dan wel, als de bezoeker al binnen is, van het terrein te verwijderen. In het geval van het in bezit hebben van grote hoeveelheden drugs en/of vermoedens/constatering van dealen zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.
 8. Het is NIET mogelijk om tussentijds de locatie van het evenement te verlaten. Eenmaal buiten moet een nieuw ticket worden aangeschaft om weer toegang te krijgen tot het evenement. Bezoekers die in het bezit zijn van een combiticket bij een meerdaags evenement kunnen hiermee uiteraard wel op alle dagen van het betreffende evenement binnenkomen.
 9. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie en haar medewerkers
 10. Het betreden van de plaats van het evenement en het bijwonen ervan is geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 11. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade c.q. letsel ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.
 12. Het is verboden de volgende zaken mee te nemen naar de plaats van het evenement: professionele foto, film- en andere (geluids- en/of beeld-) opnameapparatuur, lachgas, parfum, drugs, glaswerk, vuurwerk, (vuur-)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Bij het in bezit hebben van wettelijk verboden zaken zoals vuurwerk of wapens zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.
 13. Tijdens het evenement kan er vanuit veiligheidsoverwegingen camerabewaking aanwezig zijn. Indien nodig (in geval van calamiteiten of ongeregeldheden) zullen de beelden beschikbaar worden gesteld aan de politie en/of justitie.
 14. Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden door de organisator en haar partners. Alle bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze videobeelden en foto-opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.
 15. Het is verboden tickets voor evenementen van de organisator aan derden door te verkopen, ter verkoop aan te bieden of in het kader van commerciële doeleinden aan te bieden of te verstrekken, zonder voorafgaande toestemming van organisator.
 16. Elke vorm van reclame maken voorafgaand, tijdens en na afloop van het evenement in en om de locatie is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan.
 17. Parkeren op de door de organisatie aangegeven terreinen is op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade. Auto’s die elders worden geparkeerd, kunnen worden weggesleept.
 18. De banen en het Parc-Ferme zijn verboden toegang voor onbevoegden.
 19. Het is niet toegestaan eigen drank mee te nemen naar het wedstrijdterrein. Non-alcoholische dranken mogen wel meegenomen worden op de camping, alleen voor eigen gebruik.
 20. Aangekochte dranken op de camping mogen niet meegenomen worden naar het wedstrijdterrein.
 21. Weder verstrekking van dranken en of food is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.
 22. Versterkte muziekinstallaties zijn niet toegestaan. Enkel draagbare bluetooth speakers met een maximaal vermogen van 60watt.
 23. Van 07:00 tot 01:00 uur mag je geluid produceren. Je wordt eenmaal gewaarschuwd door de beveiliging. Hierna volgt inbeslagname van de geluidsbron. Deze kun je op vertoon van je legitimatiebewijs ophalen na het weekend.
 24. Open vuren zijn verboden, uitgezonderd is het gebruik van een barbecue.
 25. Gemotoriseerde voortuigen, met uitzondering van campers met een maximale lengte van 7 meter, zijn niet toegestaan op het campingterrein.
 26. Draagbare aggregaten tot maximaal 7,5 kVA zijn toegestaan op de camping. Wel dient de afstand tussen de aggregaat, de tent van je buren en jouw tent minimaal 3 meter te zijn.
 27. Tenten, caravans, vouwwagens en campers zijn toegestaan. Iedere afwijkende overnachtingsplek is niet toegestaan.
 28. In situaties waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de organisatie.

Laatst gewijzigd: 23 mei 2023