Dé afsluiting van een dag vol power!

De vrijdag- en zaterdagavond van het Made’s Powerweekend staan al sinds jaar en dag in het teken van de legendarische Pulling Party! De tofste DJ’s, bands en zangers komen voorbij in de mega-tent op het Powerweekend terrein. Direct na afloop van de wedstrijd barst het feest hier los en ga je compleet uit je dak met je vrienden. Het feest-walhalla van het Made’s Powerweekend na afloop van een dag vol truck- en tractorpulling. Ben jij er bij?

Ga direct naar:

Pulling Party Line-Up 2024

In de Mega-tent, direct na de wedstrijd, staat er weer een toffe line-up op het programma. Op zondag verschuift het feest van de Mega-tent naar de kleine-tent en word het Powerweekend onder het genot van een drankje afgesloten.

Op vrijdag en zaterdag gaat het feest in de mega-tent door tot 01.00 uur. Op zondag eindigt de afterparty om 19.00 uur.

Alle dagen

LA Sound

Mega-tent & Kleine-tent

Dé Powerweekend huis-DJ’s. Dit energieke team zorgt voor dubbel & dwars feest. Overal waar LA Sound achter de draaitafel kruipt weten zij te scoren. Dit duo is op elkaar ingespeeld en heeft maar 1 missie: Het dak moét er af!

Vrijdag 14 juni

Outsiders

Mega-tent

Met zijn unieke en explosieve draaistijl staat zijn naam op de grootste line-ups. Met jaarlijks honderden boekingen in Nederland en over de grens, is Cem Araci als DJ Outsiders een van de meest gerespecteerde DJ’s uit de Nederlandse harddance scene.

Vrijdag 14 juni

De Paloma's

Mega-tent

De Paloma’s dat zijn een stel donders gezellige muzikanten die houden van een mooi stukje ‘olderwetse’ piratenmuziek. Dit toporkest uit `t oosten van het land wekt al die magistrale plaatjes van vroeger weer gewoon opnieuw tot leven!

Zaterdag 15 juni

WC Experience

Mega-tent

Braborock sinds 1989! Al meer dan 30 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland.
Nummers voorzien van ’n Brabantse onzintekst, eigen nummers met ’n hoog rockgehalte, polka’s en inhakers.

Zaterdag 15 juni

De Marlets

Mega-tent
Wat moet een Cowboy in Parijs?, Marieke doe open, Ik heb ’n tic van ellentrik, Dikke Nek, Ik wil friet met mayonaisse… Allemaal hits van een band die na 28 jaar het podium weer betreed.
Oude tijden herleven met deze Vlaamse formatie en hun muziek.
Zaterdag 15 juni

DJ Jantje

Mega Tent

DJ Jantje is een fenomeen in Brabant en ver daarbuiten. Van Intents Festival tot Pussy Lounge en van Waailand tot Emporium. Alle grote podia heeft Jantje al op z’n kop gezet met zijn ongeremde energie en een muzikale mix van Feest tot Freestyle.

Zondag 16 juni

De Fik Erin

Kleine-tent

Deze Brabantse bende gaat door vuur en zorgt altijd voor een oververhit podium, eerder zijn ze er niet van af te branden!
Tijdens een optreden van De Fik Erin worden verschillende medleys er met vuurgang doorheen gepompt.

Camping Line-Up 2024

Op de Powercamping beleef je de exclusieve afterparty’s en legendarische ochtendconcerten! Wie er dit jaar op het programma staan zie je hieronder. 

Vrijdag 14 juni

Daani & DJ H.E.X.

Pre-Party / 13:00 uur
Deze dame staat bekend als de Freestyle-Queen en brengt het hele volk in extase. Ze weet als geen ander hoe je feest combineert met een tandje harder! DAANI spande de afgelopen jaren al de kroon op festivals als de Zwarte Cross, Decibel, Defqon.1 en Pussylounge.
Vrijdag 14 juni

DJ Jantje

Afterparty / 01:00 uur

DJ Jantje is een fenomeen in Brabant en ver daarbuiten. Van Intents Festival tot Pussy Lounge en van Waailand tot Emporium. Alle grote podia heeft Jantje al op z’n kop gezet met zijn ongeremde energie en een muzikale mix van Feest tot Freestyle.

Zaterdag 15 juni

Disco Dubbel D

Ochtendconcert / 11:00 uur

Hontiger wordt het niet, harder wel! Stampend je bed uit met de lekkerste hardstyle knallers van deze 2 DJ’s. Graag geziene gasten op de Powercamping die gegarandeerd een energieke start aan je Powerweekend dag gaan geven!

Zaterdag 15 juni

Pap en Pudding

Ochtendconcert / 12:00 uur

Feestduo, gastronomisch verantwoord, carnaval, feest, Brabant, Moord in Herpen, Plastieke Annemieke, Dikke Ria, Vroeger was alles beter, Opblaasbare afwasbare Barbara, de Duitse Slager, Heel gewone jongen, Gekke Gerritje, munne nasibal e.v.a

Zaterdag 15 juni

Dj Jelle dabaaajj

Afterparty / 01:00 uur

Boeren batsplaten en sfeermuziek al dan niet in een hardstyle jasje, dat is DJ Jelle Dabaaajj. Deze held is op vele truck- en tractorpulling wedstrijden te vinden en zo ook op het Made’s Powerweekend! De zaterdag wordt op de camping afgesloten door deze koning.

Zondag 16 juni

De Fik Erin

Ochtendconcert / 10:00 uur

Deze Brabantse bende gaat door vuur en zorgt altijd voor een oververhit podium, eerder zijn ze er niet van af te branden!
Tijdens een optreden van De Fik Erin worden verschillende medleys er met vuurgang doorheen gepompt.

Op de camping zijn 2 mogelijke plaatsen beschikbaar: Een campingplaats voor Caravans, Campers, Vouwwagens en Grote tenten (8+ personen) en een tentenveld voor de kleinere tenten.

WELKE TICKETS HEB JE NODIG?

Campingplaats: Een gezamelijke campingplaats ticket voor een plek van 7×5 meter + voor iedere persoon een campingkaart, deze geeft je ook toegang tot het festivalterrein.

Tentenveld: Op het tentenveld heb je alleen een campingkaart nodig, deze kaart bied je ook toegang tot het festivalterrein. Op het tentenveld krijgt niemand een vaste plaats of beschikbaar aantal vierkante meters, iedereen schuift lekker aan!

VOORBEELD 1

Ik kom samen met 3 vrienden en wij slapen in een caravan, welke tickets heb ik nodig?

 • 4x campingkaart
 • 1x campingplaats
 • 1x autokaart

VOORBEELD 2

Ik kom samen met 3 vrienden en wij slapen in een tent, welke tickets heb ik nodig?

 • 4x campingkaart
 • 1x autokaart (optioneel!)

Kom je eventueel met een auto en wil je gebruik maken van de parkeerplaats nabij de camping dan heb je een extra Autokaart nodig, je kunt er ook voor kiezen om je auto gratis op de parkeerplaats te zetten bij de hoofdentree.

LET OP: Campingkaarten en campingplaatsen kunnen ALLEEN via internet in de voorverkoop worden gekocht. Tijdens het weekend is het dus niet meer mogelijk om zonder in het bezit te zijn van de juiste kaarten, toegang tot het campingterrein te krijgen. (VOL = VOL).

Huishoudelijk Reglement

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Stichting Made’s Powerweekend (de organisatie) en bezoekers van haar evenementen. Bij het betreden van de locatie van het Made’s Powerweekend ga je akkoord met de volgende voorwaarden. Om het voor iedereen een leuk weekend te maken, houden we ons aan de volgende regels. Verder rest ons jullie allemaal een onvergetelijk weekend toe te wensen. 

 1. De organisatie kan personen bij wangedrag c.q. het overtreden van deze voorwaarden de toegang weigeren of verwijderen van de locatie van het evenement.
 2. Voor onze evenementen geldt geen minimumleeftijd, tenzij anders vermeld. Bezoekers moeten zich te allen tijde kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Bezoekers onder de 12 jaar worden alleen onder begeleiding van volwassene toegelaten.
 3. Aan personen onder de 18 jaar worden geen alcoholische dranken geschonken.
 4. Het is niet toegestaan om beeld- en/of geluidsopnamen van het Made’s Powerweekend openbaar te maken zonder vooraf schriftelijke toestemming van de NTTO en het Made’s Powerweekend.
 5. Bezoekers kunnen voorafgaand en tijdens het evenement worden gefouilleerd. Degene die zich hieraan niet onderwerpt, kan de toegang worden geweigerd.
 6. Roken is wettelijk NIET toegestaan in gebouwen en tenten. Dit mag alleen in de open lucht of in de daarvoor op locatie aanwezige rookruimte(s). Bezoekers die zich hier niet aan houden zullen door onze medewerkers worden aangesproken en riskeren verwijderd te worden van de locatie van het evenement.
 7. Made’s Powerweekend voert een zerotolerance beleid op het gebied van drugs. Indien er drugs worden aangetroffen bij een bezoeker zullen deze direct worden ingenomen en kan de organisatie besluiten de bezoeker de toegang tot het terrein te weigeren dan wel, als de bezoeker al binnen is, van het terrein te verwijderen. In het geval van het in bezit hebben van grote hoeveelheden drugs en/of vermoedens/constatering van dealen zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.
 8. Het is NIET mogelijk om tussentijds de locatie van het evenement te verlaten. Eenmaal buiten moet een nieuw ticket worden aangeschaft om weer toegang te krijgen tot het evenement. Bezoekers die in het bezit zijn van een combiticket bij een meerdaags evenement kunnen hiermee uiteraard wel op alle dagen van het betreffende evenement binnenkomen.
 9. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie en haar medewerkers
 10. Het betreden van de plaats van het evenement en het bijwonen ervan is geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 11. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade c.q. letsel ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.
 12. Het is verboden de volgende zaken mee te nemen naar de plaats van het evenement: professionele foto, film- en andere (geluids- en/of beeld-) opnameapparatuur, lachgas, parfum, drugs, glaswerk, vuurwerk, (vuur-)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Bij het in bezit hebben van wettelijk verboden zaken zoals vuurwerk of wapens zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.
 13. Tijdens het evenement kan er vanuit veiligheidsoverwegingen camerabewaking aanwezig zijn. Indien nodig (in geval van calamiteiten of ongeregeldheden) zullen de beelden beschikbaar worden gesteld aan de politie en/of justitie.
 14. Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden door de organisator en haar partners. Alle bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze videobeelden en foto-opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.
 15. Het is verboden tickets voor evenementen van de organisator aan derden door te verkopen, ter verkoop aan te bieden of in het kader van commerciële doeleinden aan te bieden of te verstrekken, zonder voorafgaande toestemming van organisator.
 16. Elke vorm van reclame maken voorafgaand, tijdens en na afloop van het evenement in en om de locatie is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan.
 17. Parkeren op de door de organisatie aangegeven terreinen is op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade. Auto’s die elders worden geparkeerd, kunnen worden weggesleept.
 18. De banen en het Parc-Ferme zijn verboden toegang voor onbevoegden.
 19. Het is niet toegestaan eigen drank mee te nemen naar het wedstrijdterrein. Non-alcoholische dranken mogen wel meegenomen worden op de camping, alleen voor eigen gebruik.
 20. Aangekochte dranken op de camping mogen niet meegenomen worden naar het wedstrijdterrein.
 21. Weder verstrekking van dranken en of food is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.
 22. Versterkte muziekinstallaties zijn niet toegestaan. Enkel draagbare bluetooth speakers met een maximaal vermogen van 60watt.
 23. Van 07:00 tot 01:00 uur mag je geluid produceren. Je wordt eenmaal gewaarschuwd door de beveiliging. Hierna volgt inbeslagname van de geluidsbron. Deze kun je op vertoon van je legitimatiebewijs ophalen na het weekend.
 24. Open vuren zijn verboden, uitgezonderd is het gebruik van een barbecue.
 25. Gemotoriseerde voortuigen, met uitzondering van campers met een maximale lengte van 7 meter, zijn niet toegestaan op het campingterrein.
 26. Draagbare aggregaten tot maximaal 7,5 kVA zijn toegestaan op de camping. Wel dient de afstand tussen de aggregaat, de tent van je buren en jouw tent minimaal 3 meter te zijn.
 27. Tenten, caravans, vouwwagens en campers zijn toegestaan. Iedere afwijkende overnachtingsplek is niet toegestaan.
 28. In situaties waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de organisatie.

Laatst gewijzigd: 23 mei 2023