Alles wat je moet weten over 3 dagen powerweekend

Het Made’s Powerweekend is niet zomaar een weekend. Van wedstrijd tot Pulling Party en van camping tot de merchandise. Er is overal op het terrein wel wat te beleven. Of je nu helemaal gek bent van truck- en tractorpulling of gewoon voor de gezelligheid komt. Er is voor zowel jong- als oud altijd wat te beleven. Alles omtrent de praktische zaken vind je hieronder. Nog vragen? Check dan vooral de veel gestelde vragen (FAQ).

Ga direct naar:

Locatie & Terrein

Het wedstrijdterrein van het Made’s Powerweekend is gelegen aan de Scheerbiesstraat, op de scheiding van de dorpen Made en Wagenberg. Parkeren is gratis tegenover het wedstrijdterrein. Volg te allen tijde de instructies van onze verkeersregelaars op.

Adres bezoekers: Scheerbiesstraat 1, 4845 PL Wagenberg

Adres deelnemers & camping: Wildestraat 2, 4845 PK Wagenberg

Op het terrein vind je naast de wedstrijdbanen het Rennerskwartier waar je de machines van dichtbij kunt bekijken, de Kinderarena voor de allerkleinsten, de kleine- en mega-tent om te feesten, diverse tribunes en natuurlijk de gigantische Wall of Fame

Tijden & Programma

Het wedstrijdterrein opent enige tijd voordat de wedstrijd van start gaat. Het volledige wedstrijdprogramma vind je hier op de pagina Truck- en Tractorpulling. De openingstijden van het wedstrijdterrein zijn als volgt:

Vrijdag terrein open: 16:00 uur
Vrijdag start wedstrijd: 18:30 uur

Zaterdag terrein open: 12:00 uur
Zaterdag start wedstrijd: 14:30 uur

Zondag terrein open: 10:00 uur
Zondag start wedstrijd: 11:30 uur

De Powercamping is vanaf vrijdag 12:00 uur toegankelijk voor alle campinggasten van het Made’s powerweekend.

Eten & Drinken

Op het Powerweekend terrein vind je diverse eet- en drink gelegenheden. Op het foodplein vind je allerlei lekkere snacks, van loempia’s tot barbecue en van poffertjes tot een ouderwets frietje. Een goede bodem voor al het pulling-geweld is dus zo gelegd.

Verspreid over het terrein zijn er diverse barren te vinden. Naast frisdranken vind je hier ook alcoholische versnaperingen. Het meenemen van eigen drinken is dan ook verboden.

Op het hele terrein word betaald met Powerweekend munten, deze munten koop je bij een van de muntenkassa’s op het terrein. De Powerweekend munten zijn alleen geldig voor het jaar van aankoop. Alcohol wordt uiteraard niet geschonken aan personen onder de 18 jaar.

Voor Alle leeftijden

Naast het bekijken van de unieke trucks- en tractoren is er voor de kleinste onder ons nog veel meer te beleven! Denk bijvoorbeeld aan de speciaal ingerichte “kids-zone”. Laat je schminken of leef je uit in het springkussen. Voor de ultieme kinder-beleveing is de zondag een echte aanrader. Dan staat de hele mega-tent vol met springkussens en treed er een toffe kinder-act op!

Alle leeftijden zijn welkom op het Made’s Powerweekend. Gehoorbescherming is aan te raden voor de allerkleinsten die voor het eerst kennismaken met truck- en tractorpulling.

Merchandise & Mini-markt

Helemaal in Powerweekend stijl gekleed zijn? Geen probleem! Op het Powerweekend terrein vind je de Powerweekend Merchandise shop. Hier scoor je de nieuwste Powerweekend items zoals petten, shirts, hoodies, vesten, stickers en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of je vind het in de Merchandise shop!

Direct achter de Wall of Fame vind je een heuse mini-markt. Hier vind je de leukste tractorpulling-items. Van miniatuur modellen tot nummerplaten en andere aandenken aan een weekend vol power!

Powercamping & Overnachten

3 dagen Made’s Powerweekend beleef je het gemakkelijkst als je ook in de buurt kunt blijven slapen. Direct naast het Powerweekend terrein vind je de Powercamping. Op deze camping kun je terecht met je caravan, camper of tent. De afgelopen jaren is de camping steeds een beetje uitgebreid. Zo vind je er een ontbijtservice en natuurlijk ook afterparty’s. Meer weten over de Powercamping? Check de camping pagina.

Natuurlijk is het ook mogelijk om in de buurt van het Made’s Powerweekend te overnachten. In de gemeente Drimmelen zijn er verschillende hotels en campings te vinden die je meer dan graag verwelkomen. Van plan om te komen? Wacht niet te lang met reserveren!

Pulling Party

Een dag Made’s Powerweekend wordt traditioneel afgesloten met de Pulling Party. Hier treden verschillende DJ’s, Bands en Artiesten op. De Puling Party is toegankelijk met je dag- of weekendticket. Ook zijn er losse Pulling Party tickets te koop. Deze verschaffen enkel toegang tot de Pulling Party en dus niet de wedstrijd. Check ook de Pulling Party pagina.

Uiteraard geld ook tijdens de Pulling Party, NIX 18.

Veel gestelde vragen (F.A.Q.)

3
5
Mag ik eigen consumpties meenemen naar het Made's Powerweekend?

Nee, eigen consumpties zijn niet toegestaan.

3
5
Heb ik een apart ticket nodig voor de pulling party?

Nee, je dag- of weekendticket geeft ook toegang tot de Pulling Party. Het is wel mogelijk een apart ticket voor de Pulling Party te bestellen als je niet naar de wedstrijd gaat.

3
5
Ik heb de verkeerde tickets, kan ik ze ruilen?

Wij nemen geen tickets terug, ruilen is ook niet mogelijk.

3
5
Ik wil in mijn trailer, keet, auto(busje) of pipowagen overnachten op de camping, mag dat?

Nee, alleen tenten, caravans, vouwwagens en campers zijn toegestaan. Iedere afwijkende overnachtingsplek is niet toegestaan. Gemotoriseerde voortuigen, met uitzondering van campers met een maximale lengte van 7 meter, zijn niet toegestaan op het campingterrein.

3
5
Mag ik mijn aggregaat meenemen naar de camping?

Draagbare aggregaten tot maximaal 7,5 kVA zijn toegestaan op de camping. Wel dient de afstand tussen de aggregaat, de tent van je buren en jouw tent minimaal 3 meter te zijn.

3
5
Mag mijn auto op de camping blijven staan?

Gemotoriseerde voortuigen, met uitzondering van campers met een maximale lengte van 7 meter, zijn niet toegestaan op het campingterrein. Je kunt met een autokaart gebruik maken van de camping parkeerplaats. Zonder autokaart kun je gebruik maken van de openbare parkeerplaats bij de hoofdentree.

3
5
Mag ik mijn speaker meenemen naar de camping?

Versterkte muziekinstallaties zijn niet toegestaan. Enkel draagbare bluetooth speakers met een maximaal vermogen van 60watt. Geluidsbronnen met meer vermogen worden ingenomen.

Op de camping zijn 2 mogelijke plaatsen beschikbaar: Een campingplaats voor Caravans, Campers, Vouwwagens en Grote tenten (8+ personen) en een tentenveld voor de kleinere tenten.

WELKE TICKETS HEB JE NODIG?

Campingplaats: Een gezamelijke campingplaats ticket voor een plek van 7×5 meter + voor iedere persoon een campingkaart, deze geeft je ook toegang tot het festivalterrein.

Tentenveld: Op het tentenveld heb je alleen een campingkaart nodig, deze kaart bied je ook toegang tot het festivalterrein. Op het tentenveld krijgt niemand een vaste plaats of beschikbaar aantal vierkante meters, iedereen schuift lekker aan!

VOORBEELD 1

Ik kom samen met 3 vrienden en wij slapen in een caravan, welke tickets heb ik nodig?

 • 4x campingkaart
 • 1x campingplaats
 • 1x autokaart

VOORBEELD 2

Ik kom samen met 3 vrienden en wij slapen in een tent, welke tickets heb ik nodig?

 • 4x campingkaart
 • 1x autokaart (optioneel!)

Kom je eventueel met een auto en wil je gebruik maken van de parkeerplaats nabij de camping dan heb je een extra Autokaart nodig, je kunt er ook voor kiezen om je auto gratis op de parkeerplaats te zetten bij de hoofdentree.

LET OP: Campingkaarten en campingplaatsen kunnen ALLEEN via internet in de voorverkoop worden gekocht. Tijdens het weekend is het dus niet meer mogelijk om zonder in het bezit te zijn van de juiste kaarten, toegang tot het campingterrein te krijgen. (VOL = VOL).

Huishoudelijk Reglement

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Stichting Made’s Powerweekend (de organisatie) en bezoekers van haar evenementen. Bij het betreden van de locatie van het Made’s Powerweekend ga je akkoord met de volgende voorwaarden. Om het voor iedereen een leuk weekend te maken, houden we ons aan de volgende regels. Verder rest ons jullie allemaal een onvergetelijk weekend toe te wensen. 

 1. De organisatie kan personen bij wangedrag c.q. het overtreden van deze voorwaarden de toegang weigeren of verwijderen van de locatie van het evenement.
 2. Voor onze evenementen geldt geen minimumleeftijd, tenzij anders vermeld. Bezoekers moeten zich te allen tijde kunnen legitimeren met een geldig legitimatiebewijs. Bezoekers onder de 12 jaar worden alleen onder begeleiding van volwassene toegelaten.
 3. Aan personen onder de 18 jaar worden geen alcoholische dranken geschonken.
 4. Het is niet toegestaan om beeld- en/of geluidsopnamen van het Made’s Powerweekend openbaar te maken zonder vooraf schriftelijke toestemming van de NTTO en het Made’s Powerweekend.
 5. Bezoekers kunnen voorafgaand en tijdens het evenement worden gefouilleerd. Degene die zich hieraan niet onderwerpt, kan de toegang worden geweigerd.
 6. Roken is wettelijk NIET toegestaan in gebouwen en tenten. Dit mag alleen in de open lucht of in de daarvoor op locatie aanwezige rookruimte(s). Bezoekers die zich hier niet aan houden zullen door onze medewerkers worden aangesproken en riskeren verwijderd te worden van de locatie van het evenement.
 7. Made’s Powerweekend voert een zerotolerance beleid op het gebied van drugs. Indien er drugs worden aangetroffen bij een bezoeker zullen deze direct worden ingenomen en kan de organisatie besluiten de bezoeker de toegang tot het terrein te weigeren dan wel, als de bezoeker al binnen is, van het terrein te verwijderen. In het geval van het in bezit hebben van grote hoeveelheden drugs en/of vermoedens/constatering van dealen zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.
 8. Het is NIET mogelijk om tussentijds de locatie van het evenement te verlaten. Eenmaal buiten moet een nieuw ticket worden aangeschaft om weer toegang te krijgen tot het evenement. Bezoekers die in het bezit zijn van een combiticket bij een meerdaags evenement kunnen hiermee uiteraard wel op alle dagen van het betreffende evenement binnenkomen.
 9. Bezoekers zijn verplicht zich te houden aan voorschriften en/of aanwijzingen van de organisatie en haar medewerkers
 10. Het betreden van de plaats van het evenement en het bijwonen ervan is geheel voor eigen risico van de bezoeker.
 11. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade c.q. letsel ontstaan aan bezoekers en/of goederen van bezoekers.
 12. Het is verboden de volgende zaken mee te nemen naar de plaats van het evenement: professionele foto, film- en andere (geluids- en/of beeld-) opnameapparatuur, lachgas, parfum, drugs, glaswerk, vuurwerk, (vuur-)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen. Bij het in bezit hebben van wettelijk verboden zaken zoals vuurwerk of wapens zal de bezoeker worden overgedragen aan de politie.
 13. Tijdens het evenement kan er vanuit veiligheidsoverwegingen camerabewaking aanwezig zijn. Indien nodig (in geval van calamiteiten of ongeregeldheden) zullen de beelden beschikbaar worden gesteld aan de politie en/of justitie.
 14. Tijdens het evenement kunnen opnames gemaakt worden door de organisator en haar partners. Alle bezoekers geven bij binnenkomst stilzwijgend toestemming aan de organisatie om deze videobeelden en foto-opnames te verveelvoudigen, openbaar te maken en/of te exploiteren.
 15. Het is verboden tickets voor evenementen van de organisator aan derden door te verkopen, ter verkoop aan te bieden of in het kader van commerciële doeleinden aan te bieden of te verstrekken, zonder voorafgaande toestemming van organisator.
 16. Elke vorm van reclame maken voorafgaand, tijdens en na afloop van het evenement in en om de locatie is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan.
 17. Parkeren op de door de organisatie aangegeven terreinen is op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor eventuele schade. Auto’s die elders worden geparkeerd, kunnen worden weggesleept.
 18. De banen en het Parc-Ferme zijn verboden toegang voor onbevoegden.
 19. Het is niet toegestaan eigen drank mee te nemen naar het wedstrijdterrein. Non-alcoholische dranken mogen wel meegenomen worden op de camping, alleen voor eigen gebruik.
 20. Aangekochte dranken op de camping mogen niet meegenomen worden naar het wedstrijdterrein.
 21. Weder verstrekking van dranken en of food is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de organisatie.
 22. Versterkte muziekinstallaties zijn niet toegestaan. Enkel draagbare bluetooth speakers met een maximaal vermogen van 60watt.
 23. Van 07:00 tot 01:00 uur mag je geluid produceren. Je wordt eenmaal gewaarschuwd door de beveiliging. Hierna volgt inbeslagname van de geluidsbron. Deze kun je op vertoon van je legitimatiebewijs ophalen na het weekend.
 24. Open vuren zijn verboden, uitgezonderd is het gebruik van een barbecue.
 25. Gemotoriseerde voortuigen, met uitzondering van campers met een maximale lengte van 7 meter, zijn niet toegestaan op het campingterrein.
 26. Draagbare aggregaten tot maximaal 7,5 kVA zijn toegestaan op de camping. Wel dient de afstand tussen de aggregaat, de tent van je buren en jouw tent minimaal 3 meter te zijn.
 27. Tenten, caravans, vouwwagens en campers zijn toegestaan. Iedere afwijkende overnachtingsplek is niet toegestaan.
 28. In situaties waarin deze voorwaarden niet voorzien, beslist de organisatie.

Laatst gewijzigd: 23 mei 2023